Orijen og Acana hunde- og kattemad

Vores mission er enkel og klar:
Vi laver BIOLOGISK KORREKT hunde- og kattemad af  FRISKE REGIONALE RÅVARER.

Champion Petfoods i Canada, der laver ORIJEN og ACANA adskiller sig fra de traditionelle multinationale foderproducenter ved selv at tilberede maden, i deres egne state of the art køkkener. Det giver os mulighed for at lave Biologisk Korrekt mad, i form af ægte WholePrey, ægte Singles, og samtidig bruge verdens højeste indhold af friske ingredienser.

ORIJEN og ACANA hunde og kattemad er gennem mere end et kvart århundrede blevet solgt fra specialforretninger og dyrlæger, og har gennem alle disse år opnået et omdømme for høj kvalitet og ærlighed, hvilket vi er stolte af og værner om.

Orijen hunde og kattefoder    Acana hunde og kattefoder.

Vores filosofi omkring BIOLOGISK KORREKT mad repræsenterer en helt ny klasse af hunde- og kattemad. Udviklet til at følge hunde og kattes fantastiske optagelse af kød og protein-baserede råvarer.
Ja selv vores råvarer er anderledes.
Vi bruger ikke masse-fremstillede ingredienser, som du finder i traditionelt fremstillet foder.

I stedet fokuserer vi på råvarer, som er opdrættet og fisket, af mennesker vi stoler på og har tillid til, i vores egen region. Disse råvarer er også godkendt til menneskebrug og bliver hver dag leveret frisk til vores køkken.

Læs mere om Orijen Hundefoder              

ORIJEN og ACANA laves KUN i vores egne køkkener i Alberta, Canada.